Επιτυχημένη η συμμετοχή του έργου Κότινος στην Agrotica 2024

Επιτυχημένη η συμμετοχή του έργου Κότινος στην Agrotica 2024

Η 30η επετειακή Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων, Agrotica ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς συγκέντρωσε περισσότερους από 150.000 επισκέπτες και 1.800 εκθέτες από 17 χώρες, ενώ φιλοξένησε δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις εντός της έκθεσης.

Το έργο Κότινος δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια έκθεση, καθώς μεγάλο μέρος των επισκεπτών αποτελεί δυνητικούς ενδιαφερόμενους του έργου και των αποτελεσμάτων του.

Το Stand της NEUROPUBLIC (Stand 28, Περίπτερο 2, Όροφος), συντονιστή φορέα του έργου Κότινος, φιλοξένησε ενημερωτικό υλικό του έργου, όπως το roll-up banner που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του Stand, καθώς και το τρίπτυχο φυλλάδιο του έργου που ήταν διαθέσιμο σε ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Η παρουσία της ελιάς ήταν έντονη στο Stand της NEUROPUBLIC, καθώς δύο δενδρύλλια ελιάς με τις νέες ηλεκτρονικές δακοπαγίδες gaiaTRAP της NEUROPUBLIC αποτελούσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες, κυρίως ελαιοκαλλιεργητές. Οι επισκέπτες του Stand είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την καινοτόμο δακοπαγίδα gaiaTRAP και στη συνέχεια για το έργο Κότινος και τις δράσεις του.

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών ενημερώθηκε για το έργο και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα του έργου, ιδιαίτερα για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επιτύχουν μείωση του (αυξημένου τα τελευταία χρόνια) κόστους παραγωγής και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της καλλιέργειάς τους μέσω της εφαρμογής εργαλείων ευφυούς γεωργίας.



Μετάβαση στο περιεχόμενο